Klubbmesterskap i straffeskyting

Postet av Lommedalens IL den 1. Jun 2017

Oliver og Kasper klubbmestere

LIL basket arrangerte klubbmesterskap i straffeskyting onsdag 31. mai.

I klassen for spillere som skyter på lave kurver, var det h...ele 40 påmeldte. Konkurransen fikk en svært jevn og spennende avslutning. Syv spillere skjøt seg til finale: Even Øvregaard, Oliver Agelin, Oscar Finholdt Hessen, Magnus Svartebekk, Theodor Dalen, Mats Øygarad Hansen og Marcus Bugge-Dalen.

Til slutt hadde både Oliver og Magnus 19 treff på 30 forsøk. Dermed ble det omskyting, der Oliver trakk det lengste strået. Even og Marcus kom på delt 3. plass. Vi gratulerer!

I klassen som skyter på høye kurver, var det 16 påmeldte. Disse fire skjøt seg til finaleplass: Magnus Fornebo, Kasper Øvregaard, Christoffer Kiønig og Nina Hansen Øygard.

Hvis det var jevnt i den yngste klassen, var det i grunnen aldri noen tvil i denne eldste klassen. Kasper ble suveren klubbmester med hele 23 treff på 30 forsøk. Magnus kom på en fin 2. plass med 19 treff, mens pappa Christoffer Kiønig kom på en imponerende 3. plass med 16 treff. Gratulerer til alle tre!

Etter klubbmesterskapet var det kamper mellom spillere og foreldre. LIL basket takker for overveldende oppmøte og ønsker alle medlemmer en riktig god sommer! - Gjerne med trening på utekurver i ferien! Det finnes stort sett i alle land. Sees til høsten!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.