Gratisbilletter til Showkamp

Postet av Lommedalens IL den 11. Mai 2023

Alle lag i LIL får gratis billetter til showkamper med kjendiser 10/6 dersom påmelding innen 22/5

Nærmer seg 1500 billetter ute til showkampen, så meld på ditt lag NÅ for å sikre deg en plass for en kamp utenom det vanlige :)

 

! Ny showkamp for Step by Step Charity !

Nå i samarbeid med Lommedalen IL og Pocket Valley Cup! 

 

Lørdag 10 juni i Nadderud Arena klokken 16.00 starter kampen, men det vil være masse aktivitet i forkant også.

Landslagsspiller i fotball Stefan Strandberg og jeg samler sammen store profiler til å spille denne showkampen!


Det blir Team Hykkerud vs. Team Strandberg. En omgang med fotball, og en omgang med håndball. Vårt mål er at dette skal bli en underholdende og morsom dag for både kjendisene og publikum med masse show. Etter kamp er det mulighet for å sikre seg en autograf og bilde med profilene :)


Profiler vi har offentliggjort er : Det blir totalt 30 kjendiser


Nicolai Ramm

Agnetesh ( Agnete Huseby )

Tete Lidbom

Marco Elsafadi

Desta Marie Beeder

Simon Nitsche

Mona Berntsen

Chris Klafford ( https://www.youtube.com/watch?v=YdxdpRZgfT4 ) Sjekk han ut! Han skal synge under vårt arrangement også!

Erlend Mamelund

Helene Olafsen

Christian Ingebrigtsen

Capow X2G

Amalie Snøløs

Dennis Vareide

Marte Bratberg

 

Følg med på vår Facebook og Instagram side da vi offentliggjør profiler jevnlig og vi kommer til å ha 30 profiler til showkampen! Og jeg kan si så mye at det kommer noen store artister, fotball/håndball profiler og underholdere!

Som et samarbeid med Lommedalen IL så får alle lag som er med på Pocket Valley Cup gratis inngang til showkampen. Vi åpner opp for at alle som er spillere/medlemmer i Lommedalen IL (fotball, basket, alpin, langrenn etc) kan få gratis billetter dersom dere melder på laget innen 22/5. Etter det åpnes det opp for mange andre klubber. Målet er 2000 deltakere i Nadderud Arena 10. juni. Det begynner å fylle seg opp, så vi ønsker en dialog med dere nå om antall billetter. Dette gjelder både spillere, trenere og lagledere for laget deres 😊

Send meg en mail med lagnavn, kontaktperson og antall billetter dere ønsker så har dere sikret dere en lagsbillett til arrangementet vårt! Mailadressen er: Joakim Hykkerud jh@joakimhykkerud.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.