Historiens første basketcamp

Postet av Lommedalens IL den 1. Jul 2020

HØY STEMNING, VELLYKKET CAMP

Da er Lommedalen baskets aller første camp ved veis ende. Og det er ingen hvem som helst som har øst av sin kunnskap. Mandag var Harald Eika Frey og Ståle Frey instruktører, og tirsdag var det Nanna Sand som var hovedattraksjon. 24 deltakere har trent og lært og gått fornøyde hjem. Etter at coach Stig Omland hadde pøst på med sin kunnskap gjennom flere dager, var tiden til slutt inne for finaler og kåringer. Det ble mange jevne og spennende dueller.

Det var finaler for kåring av capens beste skytter både blant jenter og gutter. I jentefinalen ble til slutt Karin ganske suveren vinner. I guttefinalen var det langt jevnere, men Sindre trakk til sist det lengste strået.

Så var det duket for finale i 3 mot 3-turneringen. Finalen ble jevnspilt til siste slutt, men vinnere ble Tara, Viktoria, Markus og Jakob T.

Helt på tampen skulle campens MIP-er (Most Improved Player) og All Star-lag kåres. Alle coachene hadde avgitt stemmer. MIP blant jentene ble Tara. Mens Marius ble kåret til MIP blant guttene.

Følgende spillere ble tatt ut på campens All Star-lag: Astrid, Isabelle, Ella, Ola og Markus.

Vi gratulerer alle vinnerne!
Mange benyttet seg også av å bli med på den sosiale avrundingen av campen på Burudvann litt senere på ettermiddagen.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt til avviklingen av campen, alle coachene og alle som har jobbet i kulissene både i forkant og under campen! Ting gjør seg ikke selv. Dere har gjort en kjempejobb!

Alt i alt må det være dekning for å si at dette ble en vellykket camp! Kanskje gir det inspirasjon til en form for gjentagelse senere? Flere foreldre har allerede ytret ønske om det.

Men nå skal vi alle unne oss en svært velfortjent sommerferie. Håper mange er inspirert til å trene gjennom sommeren! Vi sees til høsten!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.