Baner og anlegg Corona-stengt i påsken

Postet av Lommedalens IL den 4. Apr 2020

Baner og anlegg Corona-stengt i påsken

Midt i alle tiltak og ferietid, vil Lommedalens IL minne om at baner og anlegg er Corona-stengt i påsken! Ta derfor vare på dine medmennesker med å gå foran; ikke bruk baner og anlegg selv om det er fristende når du har tid og ønsker å være aktiv, vi trenger at alle går foran som eksempler for hverandre.

Bærum kommune har åpnet opp for at vi kan starte med organiserte treninger utendørs, foreløpig er vår beslutning at det vil skje over påske. Vi vil beskrive hvordan dette vil skje med en oppdatering i påskeuken. Dette gjelder også treninger i regi av andre grupper i idrettslaget.

Stengte baner og haller gir andre muligheter; LILs Trimpoeng: http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil er én mulighet med fine premier fra Verket Sport (https://sport1.no/butikker/verket-sport/), også hjemmetrening (https://www.lil.no/blog/post/157596/lommedalens-ils-hjemmetrening-challenge?ispage=true) med hash-tag’en #lilhjemmetrening funker bra. Lommedalen IL støtter ALLE gode initiativer lokalt for at du kommer deg ut, i bevegelse, uansett hva det er!

God påske til alle i Lommedalen, på Bærums Verk, Rykkinn som ser fram til å være aktive sammen – vi i LIL ser fram til det like mye som dere, samtidig som vi sammen må ta ansvar for hverandre og smittefaren!

Mvh

Styreleder - Ole ReistadKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.