GULL, SØLV OG BRONSE I BÆRUM OPEN!

Postet av Lommedalens IL den 16. Sep 2019

GULL, SØLV OG BRONSE I BÆRUM OPEN!

Åpningsturneringen Bærum Open ble arrangert helgen 13.-15. september. Lommedalen basket deltok med fire lag, som gjorde sine saker utmerket!

Aller sterkest innsats leverte G13, som spilte seg helt fram til finale i A-sluttspillet. Der ble det imidlertid et knepent tap, 27-30, for erkerival Bøler. Fire fattige poeng fra å bli det andre laget fra LIL basket som kvalifiserer seg til prestisjeturneringen Scania cup i Stockholm. Meget sterkt av et noe reduert lag som bare kunne stille med syv spillere gjennom en lang og tøff helg!

J13 endte på en flott bronseplass, etter et litt surt 1-poengstap i semifinalen for EB-85, et lag de slo så sent som i Hansa cup i vår. En turnering de for øvrig gikk helt til topps i.

G15 fikk det tøft i gruppespillet, men slo sterkt tilbake og vant likså godt B-sluttspillet, med 25-15-seier over EB-85 i finalen.

G14 var også redusert og måtte få hjelp av flere G13-spillere. De tok seg likevel til A-sluttspill, der det ble tap i første sluttspillkamp for Norges beste G14-lag, og suveren vinner av turneringen, Ullern.

En stor takk også til Bror, Lena og alle de bilde og flinke foreldrene som bidro fra tidlig morgen til sen kveld i vår del av arrangementet i Lommedalshallen hele lørdag. En viktig inntektskilde for gruppa vår. Tusen takk for innsatsen!

Vi gratulerer alle lagene med fantastisk innsats og ønsker lykke til videre i sesongen! 💪🏀Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.