Ny sesong med basketballakademi

Postet av Lommedalens IL - Basketball den 20. Sep 2024

Da er det endelig klart for oppstart av basketakademiet! I fjor fikk vi stadig flere deltakere, og vi har jobbet på spreng for å få til en fortsettelse også denne sesongen.

 

Akademiet er for barn fra 2. til 5. klasse, årgangene 2017 til 2014. 5. klassingene - som ikke lenger har SFO - får noe redusert pris. Det er ikke noe krav at man spiller basketball fra før.

 

I år blir akademiet på TORSDAGER. Oppstart er allerede kommende uke, torsdag 19. september. De som må si opp en dag på SFO (frist er vel 15. september), kan starte i uke 41, etter høstferien, altså torsdag 10. oktober.

 

Ellers er opplegget likt som i fjor. Deltakerne går selv eller blir hentet av LIL direkte fra skolene i dalen og samles på klubbhuset på Helset. Der får de litt mat, frukt og drikke, før det bærer ned til Helsethallen.

 

Der er det trening fra ca. kl. 14:45 til kl. 16:00. Noen går hjem selv, henting må skje innen kl 16:30 i Helsethallen.

 

Trenere er Almine Sachse-Riise, som også var trener i fjor. Hun får med seg lagvenninne Karin Aslaksen, begge fra LILs sterke 2007-årgang, og begge har trenererfaring fra yngre klubblag. Maria Silén blir ansvarlig for matservering og tilsyn. Harald Grevskott er akademiansvarlig (men ikke lenger til stede på trening).

 

Så nå er det bare å melde seg på! Her er link til nettsiden med priser, mer info samt videre link til påmeldingen i Superinvite:

 

https://www.superinvite.no/.../0ec5ba872f1179835987f9028c...

 

Vi må ta forbehold om at det kan bli fulltegnet. I så fall følges "først til mølla"-prinsippet. Praktiske spørsmål knyttet til påmelding og Superinvite må stilles til Reidunn Rake på LIL-kontoret.

 

Dette blir gøy! Hjertelig velkommen!😃🏀







Basketcamp i høstferien

Postet av Lommedalens IL - Basketball den 18. Sep 2024

Velkommen til Lommedalen Basketcamp i høstferien! 

Delta fra én til tre dager!


Dette er et supert tilbud i høstferien til som er født fra 2015 til og med 2009! Campen avholdes mandag, tirsdag og onsdag i uke 40.
Hvis du vil utvikle dine tekniske og taktiske ferdigheter, individuelt og kollektivt, er dette campen for deg! Det blir også konkurranser og miniturnering!


TO ALDERSGRUPPER
Denne gangen satser vi på i dele i to aldersgrupper, de som spiller på lave kurver: 2015-2013, og de som spiller på høye kurver: 2012-2009. 
2015-2013 har camp kl. 09:00 - 12:00
2012-2009 har camp kl. 12:00 -15:00
Vi må ta forbehold om at gruppene kan slås sammen hvis det ikke blir nok deltakere til å dele opp. Tidene blir i så fall endret. 
Deltakerne vil uansett bli delt inn etter alder og ferdighet.


STERKT TRENERKORPS
Det blir ikke noe lunsjmåltid på campen denne gangen, men det blir derimot et par korte saft- og fruktpauser i løpet av tretimersøkta!
Vi har som vanlig et knallsterkt trenerkorps, med Pål Berg i spissen. Med seg får han blant andre Lukas Just Andersen, Markus Helvik og Elise Billington.


DELTA 1-3 DAGER!
Dersom noen bare kan delta én eller to dager, har vi åpnet for det denne gangen!
Campen er åpen for alle! I den yngste gruppa er det ikke noe krav om at man spiller basket fra før.
Er du eldre enn 2013, og ikke spiller basket, men har lyst til å prøve deg: Ta kontakt på: harald.grevskott@egmont.com

Vi håper på stor deltagelse!


Her er link til Superinvite og derfra link til påmelding: https://www.superinvite.no/...