Oppstart for 2016-kullet

Postet av Lommedalens IL den 25. Sep 2022


ENDELIG NÆRMER DET SEG EN NY LANGRENNSSESONG


Lommedalen Langrenn ønsker å informere alle gamle- og nye medlemmer at vi endelig 

starter opp trening til ny sesong. Vi starter opp trening for de alle yngste, 2016-kullet:

- NÅR: Onsdag 12. oktober - klokken: 18.00

- HVOR: Eineåsen Skistadion.

Vi ønsker også velkommen til nye i utøvere i de andre aldersgruppene.

Ønsker du informasjon om Langrennsgruppen?

FØLG OSS PÅ FACEBOOK - KLIKK HER


Er det noen spørsmål, kan dere henvende dere til Karianne Audhal Vik.

epost: karianne.vik@baerum.kommune.no


Damegruppa - Fjelltur 22. til 25. august 2022

Postet av Lommedalens IL den 22. Sep 2022

Ni damer var på fjelltur til Grønolen fjellgard på Beito.

Damene kjørte oppover i to biler. Første stopp var på Valdresporten hvor det ble spist lunsj. 

I Fagernes ble det også stoppet, for kaffe, is og vaffel.

                 

Grønolen fjellgard


Stedet lå vakkert til med utsikt over Øyangen. Her studeres kartet før turer på Valdresfløya 

Til Grønolen ankom damene ved 16-tiden. Inne på rommene var de ikke lenge. Det var fort ut igjen for å se på området og nyte det fine været. Det ble en times tur på grusveiene i området for å se på et hyttefelt. Men først ble kartet diskutert og mulige turer for de neste dagene


På tur i hyttefeltet.                                                                                  

Flotte skrevne menyer sto i resepsjonen hver dag

Det var lite spennende turer i nærområdet så personalet anbefalte oss å kjøre bil videre opp forbi Beitostølen. Da ville vi også oppleve snaufjellet. Det ble anbefalt å kjøre til Bygdin og gå opp til Synshorn. Det ble bratt, ikke bare i begynnelsen, men også helt til topps. Mot toppen var det også flaberg og mye løs stein. Det passet dårlig for voksne damer i sin beste alder. Alle kom opp og de tok også matpausen der oppe med utsikt over Vinstervann og Bygdin. Men den virkelige toppen var litt lenger bort så vi gikk også dit. På vei ned igjen like damene ikke å gå stien. De valgte terrenget på sikk og sakk. Det gikk langsomt, men føltes tryggere. Nesten nede måtte et skikkelig myrhull forseres. Det tok tid og bukseben og støvler ble ganske så sølete, selv en buksebak fikk smake søla. Vel nede kom solen, og damene tok resten av nisten før tilbaketuren. 

 Matpause på SynshornUtsikt fra synshorn mot Vinstervann Utsikt over Bygdin. Det var svært lav vannstand.  Utsikt fra Synshorn nord-vest over med flotte fjell i det fjerne.


Før middag ble tre av damene feiret med bobler. De var alle med på turen og hadde fylt 85, 80 og 75 år tidligere i 2022. Hver dag ble det servert en smakfull tre retters middag. Maten smakte oss godt etter å ha vært ute nesten hele dagen

  Hygge rundt middagsbordet


Neste dag var det ikke like pent vær, men fjellet ventet og denne dagen gikk turen fra Båtskaret til Gravolskampen. Her var terrenget mye slakere og stien gikk over våte partier med klopper så vel som steinete partier. Små vann dukket opp hele tiden. Det var hustrig på Gravolskampens topp, men litt nedenfor var det mulig å sitte med gul nisteboks og termos med varm drikke. 

  På vei til Gravolskampen


  Fornøyde damer på toppen av Gravolskampen,


Lunsj i steinura på Gravolskampen


Kveldene gikk med til god prat i de hyggelige stuene på Grønolen. I år var vi heldigere med både været og maten enn i 2022 da vi var ved Bergsjø.

 Prat i dagligstuen på Grønolen.


På hjemveien var vi innom Lynn galleri og brukskunst. Det var et hyggelig lite lokale hvor vi greide å legge igjen noen kroner. Hun serverte oss også en kaffeskvett.

Lunsjstopp ble på Valdresporten. 
Lommedalen IL søker aktivitetsledere og instruktører.

Postet av Lommedalens IL den 27. Aug 2022

Brenner du for én eller flere idretter? Vil du inspirere barn til å oppleve mestring og idrettsglede i trygge omgivelser? Vi har flere jobber i idrettslaget som ofte lar seg kombinere. Vi kan tilby ordnede arbeidsforhold og hyggelig felleskap. Vil du jobbe hos oss finnes det mange muligheter til å utvikle deg som individ og aktivitetsleder.

Dette er noen av idrettene: Allidrett, Breddeidrett, Håndballskolen, Skileik og Skiskole m.m.

For å lykkes som aktivitetsleder/ instruktør må du være   • Engasjert
  • Inneha gode kommunikasjonsferdigheter
  • Være leken
  • Ha en interesse for undervisning. 
  • Du må være fylt 16 år.

Lommedalen Idrettslag ble stiftet 1. februar 1903. Helt fra starten har Lommedalen Idrettslag vært i vekst. Etter at både fotball- og håndballgruppen vår slo seg sammen med de respektive klubbene, Helset Fotball og Vestre Bærum Håndball, har vi i dag rundt 2.200 medlemmer.

Klubben har opp gjennom årene opprettet flere grupper innenfor de forskjellige idrettsaktiviteter, og drifter i dag Lommedalshallen, fotballbaner og Lommedalen skisenter. Idrettslaget har en rekke idrettstilbud til barn og ungdom som alpint og freeski, langrenn, fotball, basketball og håndball. Vi har også etter skoletid tilbud og andre aktiviteter som; fotballakademi, skileik, håndballskole, allidrett og bandy skole.

 

Vi gleder oss til å høre mer om hva du er interessert i innenfor idrettslaget. 

Send din søknad og en kortfattet CV til gabriella@lil.noVELKOMMEN TIL LOMMEDALEN ALLIDRETT

Postet av Lommedalens IL den 23. Aug 2022

For de minste barna er allidretten det første møtet med Lommedalens IL.

Her fokuserer vi på at fysisk aktivitet først og fremst skal være gøy og preget av lek, samtidig som det gir sosial trening. Med hele 100 deltakende barn i fjor er idrettslaget klar for å ta imot årets deltakere.

ET GODT FORELDRENETTVERK – VIKTIG FOR BÅDE BARNA OG DE VOKSNE

Gjennom dedikerte foreldre ønsker vi å skape gode relasjoner mellom barna og samtidig sørge for et godt foreldrenettverk rundt om i dalen.

Foreldrene driver aktivitetene. Det er mulighet for opplæring og veiledning underveis for de som er interessert i å delta som aktivitetsledere og trenere. Man trenger ikke å drevet med mange idretter tidligere, det viktigste er at barna opplever glede og mestring ved å være aktive. Når vi skal ha spesifikke aktiviteter som håndball, dans, alpint mm. bruker vi klubbens egne instruktører. Vi jobber mot å ha 50% av øktene ledet av instruktører enten fra klubben eller andre idrettslag.

Vi har fortsatt ledige plasser for allidrett 2022/2023.

Les mer og meld deg på

https://www.superinvite.no/#/invitation/e23330785f499c128030ab1b7281f37a